Tranquility

Tranquility

Tıp Merkezimizde, anne kanından fetal DNA testinde daha ekonomik ve güvenilir bir seçenek sunuyoruz; TRANQUILITY… Bu test, basit bir kan alımıyla gerçekleştirilmektedir. Bebeğinizde Down Sendromu dahil, kromozomal bir bozukluk olma riskini öğrenebiliyor, sonucun negatif olması durumunda hem gereksiz hem de riskli olan amniyosentezi de engellemiş oluyorsunuz.

tranquility_2

 

TRANQUILITY, en eksiksiz FETAL DNA TESTİ’dir. Doğrudur ve %100 güvenlidir. Hamileliğin 10. (ikiz gebeliklerde 12.) haftasından itibaren annenin kan akışında bulunan fetal DNA oranı testi uygulamak ve sonuçların doğruluğunu garantilemek için yeterlidir.

DNA, anne kanından alınıp izole edilerek saflaştırılır, Yeni Nesil Dizileme (YND) teknolojisi kullanılarak analiz edilir.

Dizileme verisi, en yüksek derecedeki bioişlemciler tarafından derinlemesine incelenir ve en net güvenilir sonuç teslim edilir.

 

TRANQUILITY ile Down Sendromu ve diğer kromozomal bozukluklar artık gizli risk olmaktan çıktı.

En güvenilir çözüm; Yüksek hassaslık  %99,9. “Yanlış Negatif “(bebekte bulunmasına rağmen, kromozomal bozukluğun tespit edilememesi), ya da “Yanlış Pozitif” (bebekte bulunmamasına rağmen, gereksiz ve riskli bir amniyosenteze yönlendirir) sonucu alma olasılığı son derece düşüktür.

 

tranquility_1a